Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

Αγαπητοί Συμπολίτες, επισκέπτες των χώρων της ΔΕΥΑΤ, επισκέπτες του δικτυακού τόπου www.deyat.gr.

Με εξέχουσα χαρά σας ανακοινώνουμε τη λειτουργία του δικτυακού τόπου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Τρικκαίων. Της μεγαλύτερης Δημοτικής μας επιχείρησης η οποία, από ετών, διαχειρίζεται την επάρκεια και ποιότητα του πόσιμου νερού όπως και την απομάκρυνση των όμβριων και των λυμάτων της πόλης μας.

Είναι γεγονός πως η πόλη των Τρικάλων έχει αρχίσει να λειτουργεί σε Ψηφιακούς ρυθμούς, προσφέροντας λύσεις στην καθημερινή μας διαβίωση μέσα από εφαρμοσμένες ή καινοτόμες Ψηφιακές τεχνολογίες αιχμής. Στην Ψηφιακή αυτή μετάβαση η ΔΕΥΑΤ προσφέρει τη δυνατότητα στον πολίτη να έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες χωρίς τη μεσολάβηση υπαλλήλου. Με την βοήθεια της νέας τεχνολογίας ο κάθε χρήστης μπορεί να αιτηθεί για ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ με την υπηρεσία, για ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ, για ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ υδρόμετρου, για ΕΠΕΚΤΑΣΗ ή ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ σύνδεσης ή ακόμη να μας ενημερώσει για βλάβη που έχει πέσει στην αντίληψή του. Σύντομα δε, θα μπορεί να συνδιαλλαγεί οικονομικά με την υπηρεσία μέσα από το διαδίκτυο και να εξοφλήσει πιθανές οφειλές από τον τόπο διαμονής του (ακόμη και όταν αυτός βρίσκεται εκτός Ελλάδος).

Μπορεί να ενημερώνεται για την οφειλή του και σύντομα να την εξοφλεί μέσα από το διαδίκτυο. Μπορεί επίσης να ενημερώνεται ή και να ενημερώνει την επιχείρηση για θέματα που αμοιβαία τους απασχολούν. Θα ήθελα κλείνοντας να σας παροτρύνω να πλοηγηθείτε στις σελίδες του δικτυακού τόπου www.deyat.gr, να εξυπηρετηθείτε από τις οn-line υπηρεσίες που σας προσφέρει και να ανοίξετε ένα δίαυλο επικοινωνίας μαζί μας."


ΛΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΔΕΥΑΤ

e-services