Topic “Δελτία τύπου”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΝΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΓΕΤΟΥ 03/01/2019

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Δ.Ε.Υ.Α.Τ.
Τεχνική Υπηρεσία
Τρίκαλα 03/01/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το εργαστήριο αναλύσεων νερού της ΔΕΥΑΤ εφαρμόζει και εργάζεται σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας κατά ISO 9001.2015

Δ.Ε.Υ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Εργαστήριο ποιότητας νερού
ΤΗΛ. 2431076711,12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσουμε το καταναλωτικό κοινό πως το εργαστήριο αναλύσεων νερού της ΔΕΥΑΤ εφαρμόζει και εργάζεται σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας κατά ISO 9001.2015. Το εν λόγω σύστημα αποτελεί επέκταση του ΙSO 9001.2008 δίνοντας έμφαση στην διαχείριση κινδύνων που προκύπτουν στο χημείο κατά την εργαστηριακή διαδικασία και στα προληπτικά μέτρα και τις διορθωτικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να για περιοριστεί η πιθανότητα λάθους στα αποτελέσματα των αναλύσεων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΡΙΖΑΡΙΟ

Δ.Ε.Υ.Α.Τ.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ταχ. Δ/νση: ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 35

Τηλέφωνο : 24310 76711-12-13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-05-2016 (ΡΙΖΑΡΙΟ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-05-2016 (ΡΙΖΑΡΙΟ)

Συνεχίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Επιχείρηση Υδρεύσεως – Αποχετεύσεως Τρικάλων για την βελτίωση των συνθηκών υδροδότησης και αποχέτευσης του διευρυμένου Δήμου Τρικκαίων, σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του φρεατίου του αντλιοστασίου ακαθάρτων υδάτων στον οικισμό Ριζαριού.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών αυτών μπορεί η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. να αποχετεύσει τα ακίνητα του οικισμού Ριζαριού, έμπροσθεν των οποίων έχει κατασκευασθεί αγωγός και φρεάτιο ακαθάρτων επί του πεζοδρομίου.

Νέα υπηρεσία ενημέρωσης καταναλωτών μέσω SMS και e-mail - Ολοκλήρωση εγκατάστασης λογισμικού CAD/GIS

Η Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων παρέχει στους δημότες άλλη μια δυνατότητα για γρήγορη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και επικοινωνία. Στα πλαίσια της αναβάθμισης του μηχανογραφικού της συστήματος, η ΔΕΥΑΤ μπορεί πλέον να ενημερώνει τους καταναλωτές:
- για πιθανές διακοπές υδροδότησης λόγω βλαβών, οφειλών
- για άλλα σημαντικά θέματα,
μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS) ή και email… αρκεί να έχει τα σωστά στοιχεία τους.

Νέα έντυπα λογαριασμών ύδρευσης-αποχέτευσης στην πόρτα των πολιτών

Έντυπο λογαριασμού ΔΕΥΑΤ

Η ΔΕΥΑ Τρικάλων ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του νέου ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος Διαχείρισης Καταναλωτών Ύδρευσης & Αποχέτευσης. Πρόκειται για ένα πλήρως αυτοματοποιημένο και τεχνολογικά σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα ικανό να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές μηχανογραφικές ανάγκες της επιχείρησης.

Επέκταση της Έκπτωσης Τιμολογίων της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. και σε Νέες Κατηγορίες Πολιτών

Η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της κοινωνικής της πολιτικής, συμπληρώνει προηγούμενη απόφασή της. Στο επόμενο Δ.Σ. θα συζητηθεί το θέμα της επέκτασης του μέτρου της έκπτωσης 50% στο τιμολόγιο ύδρευσης- αποχέτευσης των ατόμων με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) και σε νέες κατηγορίες πολιτών. Πιο συγκεκριμένα, προστίθεται διάταξη που αφορά στους: τυφλούς, κωφάλαλους, νεφροπαθείς τελικού σταδίου, άτομα με βαριά νοητική στέρηση, τετραπληγικούς, παραπληγικούς.

Υψηλής Ποιότητας Νερό Παρείχε και το 2008 η Δ.Ε.Υ.Α.Τ.

Η ΔΕΥΑ Τρικάλων συνεχίζοντας την υπεύθυνη πολιτική της στον τομέα της διαχείρισης των υδάτων και το 2008 μερίμνησε τόσο για την επαρκή και απρόσκοπτη παροχή νερού προς τους καταναλωτές όσο και για τον συνεχή ποιοτικό του έλεγχο.

Το πιστοποιημένο εργαστήριο ελέγχου της ΔΕΥΑΤ το 2008 πραγματοποίησε συνολικά 370 ελέγχους σε σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, κέντρα Δημιουργικής απασχόλησης αλλά και Δημοτικά και Δημόσια κτίρια, τράπεζες και ξενοδοχειακές μονάδες.

Νέες Τεχνολογίες για την Αναζήτηση Διαρροών από την Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων

Η σωστή διαχείριση των υδάτων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει η ΔΕΥΑΤ, σε μία εποχή που τα σενάρια λειψυδρίας επανέρχονται όλο και πιο απειλητικά.

Στα πλαίσια αυτά, η επιχείρηση σε συνεννόηση με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έχει περιορίσει την άσκοπη χρήση πόσιμου νερού για το πότισμα κοινόχρηστων χώρων, θέμα που πρόσφατα απασχόληση και τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από σχετική ερώτηση.

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου
e-services